Главная » 2012 » Январь » 27
27.01.2012
Alates homsest, 28. jaanuarist leevendab Ida prefektuur Peipsi järve jääle jalgsi väljumist 3 kilomeetri kaugusele kaldast Ida-Virumaa maakonna piires.
Küll aga on keelatud järvejääle väljumine mistahes transpordivahendiga, samuti ei tohi liikuda jõgede ja ojade suudmetele lähemale kui 500 meetrit.
Ohutu jääl liikumise meelespea kaluritele
Ida prefektuuri piirivalvebüroo piiriturvalisuse talituse juht piirivalvemajor Üllar Kustala tuletab siinkohal kalastajatele meelde, et järvele väljumine ja tagasitulek on soovitav registreerida lähimas kordonis, milleks on Vasknarva kordon (333 1650) ja Alajõe kordon (333 1660). „Soovitame periooditi ühenduses olla ka oma lähedastega, kes oleksid samuti kursis kalastaja asukohaga," lisas Kustala
Järvele minnes tuleks kaasa võtta laetud mobiiltelefon, milles on olemas kordoni kontaktnumber. Lisaks tuleks  enese ... Читать дальше »
Просмотров: 2345 | Добавил: alexsei | Дата: 27.01.2012 | Комментарии (0)

Наши друзья и партнёры

Последнее на форуме

Немного о нашем сайте
  • Сайт основан 01.11.09,группой единомышленников из Ида-Вирумаа(Эстония). Цель нашего сайта - объединить как можно больше людей,независимо от занимаемой должности и профессии...(читать дальше)

Последние новости
Две субботы подряд порты ждут ...



На побережье Хийумаа обнаружен...



Наше местоположение